12
Years
68
Projects
16
Award
ثبت سفارش
راهنمای خرید از کارو
راهنمای پرداخت اینترنتی
راهنمای خريد اينترنتی با كارتهای بانكی
خريد با كارتهاي بانكي آسانترين ، ارزانترين و سريعترين نوع خريد پرداخت اینترنتی چیست؟ پرداخت اینترنتی به پرداختن پول از طریق اینترنت، در قبال دریافت کالا یا خدمات اطلاق می شود به طوری که این پرداخت بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک یا فروشگاه و از طریق اینترنت انجام شود. در واقع خریدار با استفاده از کارت بانکی خود می تواند از اینترنت خرید کند و پول آن را همان موقع پرداخت نماید. با چه کارت هایی می توان خرید اینترنتی کرد؟ با همه کارت های عضو شتاب که رمز دوم به آنها اختصاص داده شده میتوان خرید اینترنتی کرد. کارت بانک های ملی، صادرات، پارسیان، سامان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، ملت، کشاورزی، توسعه صادرات و صنعت و معدن و بانک سینا و ... امکان خرید اینترنتی دارند. پارامتر های لازم برای خرید اینترنتی در هنگام خرید اینترنتی 4 پارامتر کارت بانکی از شما پرسیده می شود: 1.شماره کارت 2.رمز اینترنتی کارت(رمز دوم) 3.CVV2 4.تاریخ انقضای کارت 1- شماره 16 رقمی درج شده بر روی کارت: این شماره در کارت همه بانک ها، بر روی کارت درج شده است. نمونه شماره کارت درج شده بر روی کارت های بانک ملی در عکس زیر آمده است. 2- رمز خرید اینترنتی یا رمز دوم رمز خرید اینترنتی، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاههای خود پرداز ATM وارد می نمائید متفاوت می باشد. حتی این رمز با رمز اینترنت بانک که حساب خود را از طریق اینترنت چک می کنید، نیز متفاوت است. در اکثر بانک ها زمانی که کارت خود را تحویل می گیرید، رمز خرید اینترنتی ندارید. برای فعال کردن رمز خرید اینترنتی یکی از کارهای زیر را انجام دهید:1- اکثر بانک ها امکان تعریف رمز خرید اینترنتی را در دستگاههای ATM خود قرار داده اند. به دستگاه خودپرداز بانک خود مراجعه کنید. کارت خود را وارد کنید و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را تعریف کنید.
2- به شعبه بانک خود مراجعه کنید و بگویید می خواهم رمز خرید اینترنتی دریافت کنم. اگر بانکتان بانک خوبی باشد حتماً راهنمایی می شوید.
3- کد CVV2
کد CVV2 به صورت یک عدد 3رقمی (و یا 4 رقمی) مانند شمارۀ 16رقمی حک شده روی کارت، بر روی اکثر کارت ها حک شده است. مثلاً روی کارت های بانک های ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان، پارسیان و... به صورت یک عدد 3 رقمی حک شده است. یا در برخی کارت های بانک ملی 4 رقمی است و عکس آن را در زیر مشاهده می نمایید.
4- تاریخ انقضاء
تاریخ انقضاء هم روی اغلب کارت های بانکی حک شده است که دو رقم سمت راست مربوط به ماه و دو رقم سمت چپ مربوط به سال می باشد. اگر روی کارت شما تاریخ انقضاء وجود ندارد، نگران نباشید. از عدد 12 به جای ماه و از 99 به جای سال انقضای کارت استفاده نمایید.